Over Grootprinten.nl

Sinds 2006 is Grootprinten.nl een productiebedrijf dat grootformaat print voor een scherpe en eerlijke prijs. We printen met milieuvriendelijke inkt en produceren haarscherpe kwaliteit met intense, levensechte kleuren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid in wit en zilver te printen.

Kwaliteit & service

Onze consistente kwaliteit, persoonlijke service en no-nonsense cultuur zorgen ervoor dat onze klanten keer op keer hun reclame- uitingen aan ons toevertrouwen. Door onze flexibiliteit kunnen we zowel in grote als kleine oplages veel voor u betekenen. Spoedopdracht? Geen probleem! Naast onze reeds snelle levertijden kunnen we in overleg ook vliegensvlug leveren.

Full-service

We hebben een groot assortiment aan producten; voor elk reclame onderwerp of budget hebben we wel een passend materiaal. Wij hebben ook zeer goede contacten met erkende drukkerijen en reclamebureaus. Hierdoor kunnen wij als full- service bureau ook het ontwerp, de opmaak of DTP- werkzaamheden voor u verzorgen.

Klein, maar gedreven door passie

Gerrit, de gedreven ondernemer met passie voor zijn werk is altijd druk in de weer om de opdrachten op tijd weer de deur uit te doen. Zijn vrouw Gretha, misschien wel de kleinste grootprinter van Nederland, heeft oog voor de kleinste details en zorgt ervoor dat elke opdracht tot in perfectie uitgevoerd wordt.

Wij verzorgen o.a: